FI.BA

Kompanija "FI.BA" razvila je dva sopstvena brenda: FI.BA filters i TOKIO filters.
- FI.BA filters podrazumeva ponudu filtera za evropski program putničkih vozila, teški, srednji i laki program komercijalnih vozila kao i ponudu za off road mašine.
- TOKIO filters program pokriva spektar azijskih vozila u putničkom segmentu.

Odnedavno, kompanija je na tržište izašla i sa ponudom kočionih pločica, takođe pod imenom "Fi.BA". Tehničke karakteristike pločica su omogućile da se ovaj proizvod brzo pozicionira na tržištu Grčke.

Filter goriva

Manja potrošnja veća performanse

Glavne nečistoće koje mogu biti u gorivu su voda, kamenac, prljavština i rđa. Ako želite da se ovi zagađivači ne nađu u vašem motoru kako ne bi oštetili vaš sistem za ubrizgavanje goriva ili karburator, onda bi trebalo da upotrebljavate FIBA filtere goriva. Suštinska komponenta naših filtera goriva zadržava veoma dobro stanje sistema goriva, bez bilo kakvog problema i pomaže da se život vašeg motora produži.

Filter goriva

KABINA AIR FILTERS

Putnicima takođe treba svež vazduh

Svrha filtera vazduha kabine je da filtrira vazduh unutrašnje vašeg vozila. Kabina vazduh filteri FIBA drži dim, prašina, polen, čađi i drugih zagađivača avei iz vazduha od vas vozila. Tako putnici diše čist vazduh, kao neprijatnih mirisa i štetnih, često iskusili u saobraćajnoj gužvi, se apsorbuju.

Filter goriva

AIR FILTERS

Vaš motor mora da diše svež vazduh

Filter za vazduh uklanja ugljenik, čađ, abrazivna sredstva i druge nečistoće iz vazduha pre nego što vazduh se meša sa gorivom u motor indukcioni sistem. Vazduh filteri FIBA imaju sposobnost da uhvatite mikroskopske nečistoće, nego može oštetiti cilindar zidove, klipova i klipni prsten.

Filter goriva

Filteri ulja

Da li želite da vaš motor živi duže

Svaki pokretni deo u motoru zahteva čist ulje za podmazivanje i trajnog života.Filter za ulje čisti ulje jer cirkuliše kroz sistem podmazivanja. Filter za ulje za snimanje abrazivnih zagađivači tako thet motori pokretni delovi neće biti oštećen. Prefer FIBA filteri ulja kako bi zaštitili motor od preranog habanja.

© 2015 Fast Start - Više kilometara